Welkom!

Welkom op mijn zoveelste blog. Ja dat klinkt niet heel erg positief vind je niet? Twijfels alom mensen echt. Het ene moment wil ik graag bloggen het volgende moment zie ik het totaal niet meer zitten.

Ik heb echt een haat liefde verhouding met bloggen opgebouwd. 6 jaar geleden toen Keano nog een klein baby’tje was ben ik ooit begonnen op blogspot met bloggen. Dit omdat ik mijzelf bezig wou houden omdat ik toch een thuisblijfmoeder was en eentje die het heerlijk vond om creatief bezig te zijn (hier kom ik nog op terug). Met de naam Creatieve Mama heb ik super lang geblogd.

Daarna ging ik over op wordpress, het was inmiddels ook tijd voor een nieuwe naam vond ik. Het werd Mama Angelique. Hier heb ik eerst op een gratis account geblogd maar toen mijn blog zo begon te groeien ben ik overgestapt op een .nl account. Boy was dat een foute stap zeg. Het leek wel alsof mijn blog ineens mega daalde in bezoekers en de interactie met mijn lezers werd steeds minder en minder. Mijn hele motivatie daalde en het werd meer een moetje dan gewoon mijn plekje, mijn hobby. Mijn tijd als blogger van Mama Angelique heeft mij wel geweldige samenwerkingen opgeleverd waar ik enorm van genoot en mij vereerd voelde als ik weer eens een aanbod kreeg.
Maar toch voelde het niet goed meer doordat het moest, ook van mezelf want hey ik betaalde er toch voor?
Toen ben ik een tijdje uit de blog business gestapt. Het voelde niet goed meer, ik zei mijn betaalde content op en hief alle blogs op die ooit op mijn naam stonden. Maar toch bleef het kriebelen. Toen startte ik het blog Mijn Mama Wereld op, maar doordat ik fulltime ging werken werd dat het toch ook niet. De tijd ontbrak en eerlijk is eerlijk de ideeën ook. En toch vond ik het heerlijk om bezig te zijn met artikelen te bedenken, foto’s te maken en te zorgen dat ik mezelf verbeterde. Maar nooit zijn de artikelen online gekomen. Ook omdat mijn mama wereld voor mij echt over het mama zijn moest gaan, maar ik was en ben zoveel meer dan alleen maar mama.

Vandaar dat ik nu een poging ga doen op Angels wereld. Gewoon mijn plekje, geen moetje ook niet als het serieuzer gaat worden. Het moet leuk blijven, een plekje waar ik mijn ei kwijt kan en hopelijk andere moeders inspireer. Wat ik ook hoop is dat de interactie met andere moeders weer groter gaat worden. Dat was toch wel mijn motivatie om te bloggen. Niet de samenwerkingen maar het contact met jullie moeders. En de naam Angels wereld? Omdat er meer in het leven is dan alleen mama zijn. Er is zoveel meer wat mij bezig houd, dus daarom Angels wereld. Een kijkje in mijn leven.

Wat je dan kunt verwachten hier?

Eigenlijk van alles en nog wat. Mijn gedachten over dingen, maar ook recepten, interieur, knutsels, interieur en natuurlijk mijn leven als mama. Ook zal ik Keano’s kinderfeestjes allemaal nog uitwerken want deze mama staat nog steeds strak op budget en ook dan kun je als mama zijnde enorm veel als je het slim aanpakt. Er staan privé ook nog een aantal spannende dingen te gebeuren waar ik jullie graag in mee neem.  Ik zal niet dagelijks bloggen, nogmaals het moet leuk blijven.
X Angelique
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.