Aliexpress | Lego shoplog

Hoi ik ben Angelique en ik ben verslaafd aan snuffelen en kopen op Aliexpress. Zo zou mijn blog en alles in mijn leven eigenlijk moeten beginnen. Aliexpress is echt één van mijn verslavingen. Ik kijk er elke dag wel op en vind altijd wel weer spullen om in mijn winkelwagentje te gooien. Ik ga met jullie delen wat ik er allemaal vind. Vanaf nu zal ik ook bij gaan houden hoe lang het duurt zodat ik ook dit aan jullie kan gaan melden

In eerste instantie wou Keano dit jaar een lego thema feest, hier is hij op terug gekomen maar daarover later meer, en waar kun je nou goedkopere spullen krijgen dan op Aliexpress? Ik kwam in mijn zoektocht deze plaat tegen en werd wel erg benieuwd of het goede kwaliteit is. Vooral gezien de prijs. Als je in de winkels een lego bouwplaat koopt ben je zeker rond de €10,- kwijt. En als je zoon er meerdere wilt wordt het wel een erg dure grap, lego is al zo duur. Vaak heb je wel meerdere “nep” lego aanbieders maar die kunnen dan net niet met de échte lego. Ik was dan ook wel erg benieuwd of dat met deze dan wel zo zou zijn.

En dit bleek gewoon prima te gaan! Nee je moet het gebouwwerk niet op zijn kop gaan houden want ja dan dondert het eraf. De plaat is overigens wel iets dikker dan de échte legoplaten waardoor hij minder buigzaam is. Op zich heel fijn. Het klikt er goed op, je hoeft er niet keihard op te duren maar het zit ook niet super los dat het geen hechting heeft. De grote past ook precies bij de ‘wegplaten’ van lego waardoor Keano’s stad nu is  uitgebreid met een zee.

Hier was ik echt totaal niet naar op zoek maar hij kwam tevoorschijn toen ik zocht op “lego bricks”. Ik heb hem toch gekocht omdat Keano het geweldig vindt om ander bestek te hebben dan papa en mama. Ik had vorig jaar ook al een setje van een Mickey mouse bestek op Aliexpress gekocht wat erg in de smaak viel bij Keano. Deze moest dus ook toegevoegd worden aan de collectie. Het grappige is dat je deze drie dus echt in elkaar kunt klikken zoals lego. Wat voor hilarische momenten zorgt als hij vergeet dat ze nog op elkaar zitten. Het fijne aan het vorkje is dat het ook een soort lepeltje is, mijn uk is nog niet zo getraind in het opprikken van zijn aardappels of groente en hierdoor komt er toch iets meer op zijn vork te zitten. Het mesje is absoluut niet scherp, maar wel scherper dan een ander kindermesje dat ik hier heb liggen.

En dan als laatste deze lego tape. Keano had het bij een vriendje gezien en vond het wel grappig want de poppetjes konden nu tegen de kast aanlopen. Helaas was hier alles al uitverkocht dus mama moest op zoek. Toen ik op Aliexpress zat kwam ik deze tape tegen. Helaas geen link want de shop is uit de lucht, maar ik kocht ze voor €0,65 per stuk. Geen geld dus ach we kunnen het proberen dacht ik zo. En ik moet zeggen dat dit de eerste miskoop is die ik ooit heb gedaan op Aliexpress.

Voor jullie beeldvorming heb ik mijn telefoon er even bijgelegd, maar in de advertentie stond dus dat het 30cm lang was. Ik weet niet, maar dit kan geen 30 cm zijn. En nee ik heb het nagemeten met een liniaal, het kwam nog niet eens bij de 20cm. Tevens plakt het voor geen meter, het blijft gewoon niet zitten. Erg zonde want de poppetjes bleven er inderdaad wel op staan. Voor die prijs kunnen we eigenlijk ook niet klagen.

Hebben jullie wel eens iets op Aliexpress gekocht? En van Lego? 

Advertenties

2 gedachtes over “Aliexpress | Lego shoplog

  1. Ik ben aliexpress verslaafd! Bestel er ook wel eens kleertjes voor Dex. Zo ligt hij nu in een aliexpress pyjama! Super fijn, want zitten wantjes aan. Kan dat hier dus nergens vinden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.