Superhelden uitnodiging

Het is alweer maart, wat betekent dat de voorbereidingen voor Keano’s verjaardag alweer flink in gang zijn. Dit jaar zelfs al maanden geleden. Keano heeft dit jaar een lastig thema gekozen, maar wel te leuk om mee aan de gang te gaan. Toen ik eraan dacht om weer te bloggen heb ik jullie op Instagram gevraagd of jullie het leuk zouden vinden als ik ook nog Keano’s oude thema’s aan het licht zou brengen. Hier reageerden jullie enthousiast met ja op. Vandaag trap ik af met de uitnodigingen van zijn superhelden feest. 

 

Toen Keano 5 jaar werd wou hij graag het thema “Superhelden” maar niet zomaar superhelden, nee want hij wou ALLE superhelden. Dat was voor mama even een uitdaging. Op dat moment blogde ik nog als Mama Angelique en had ik een gastblogster genaamd Barbara. Barbara heeft inmiddels een super leuke webshop . Maar op dat moment heeft ze mij geholpen met alles voor ukkies verjaardag. Vooral omdat Keano alle superhelden wou en dus niet alleen van Marvel. Ik ging op pinterest allerlei ideeën op doen en die stuurde ik naar Barbara toe. Zij heeft het omgezet in haar eigen ontwerp en wat was ik blij met het resultaat. Zoals elk jaar maak ik aparte uitnodigingen, één voor het ‘volwassen’ feestje en één voor het kinderfeestje. Waarom ik ervoor koos om ze niet te kopen? Ik vind het niks speciaals hebben als het gekocht wordt. Tot nu toe had ik namelijk elke uitnodiging zelf ontworpen. Wij houden niet van standaard, dat blijkt ook maar weer uit de thema’s die Keano tot nu toe zelf koos. Niet dat ik iets heb hoor tegen ‘standaard’ uitnodigingen maar ik vind het leuker als het apart is en het iets is wat iedereen bij blijft.

Volwassenfeest

Voor het volwassenenfeest moest het eruit komen te zien als een krant. Superhelden staan namelijk vaak op de voorpagina van de krant. Ik vind hem echt geweldig goed gelukt. (De zwarte balk is overigens waar ons oude adres onder staat). Het leuke wat ik eraan vind is dat het nog steeds op kinderen gericht is. Het voorbeeld dat ik had was toch iets ‘volwassener’ waardoor het al snel overkwam alsof één van ons een superheldenfeest zou geven. Op deze manier was het alsnog duidelijk dat het om een feestje voor Keano zelf ging.

Kinderfeest

Voor het kinderfeestje was het de bedoeling alsof het een advertentie was om superhelden te werven. Dit had dan weer te maken met hoe we het kinderfeestje zouden invullen, maar daarover komt een apart artikel. Wel was het de bedoeling dat het een beetje in dezelfde stijl zou blijven, wat volgens mij best goed gelukt is. Ik heb van de ouders enorm leuke reacties gehad, ook op de verdere aankleding van het feest. Barbara heeft namelijk nog twee dingen ontworpen voor hetzelfde feest.

De uitnodiging voor de volwassenen werd uiteindelijk wel op ‘gewoon’ papier uitgeprint, die van de kinderen op wat dikker papier. Het moest nou eenmaal door de brievenbus en je weet het maar nooit he. Op de envelop voor het kinderfeestje had ik met Picmonkey de namen van de kinderen in een superhelden lettertype gemaakt.

Maken jullie uitnodigingen voor het feestje van jullie kinderen? En ook apart voor de volwassenen? 

Liefs,
Angelique

Advertenties

4 gedachtes over “Superhelden uitnodiging

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.