Shoplog Mario Party

Terwijl ik nog druk bezig ben de oude feestjes van Keano uit te werken voor jullie ben ik ondertussen ook nog druk bezig met alle voorbereidingen voor eind van de maand. Keano wordt eind deze maand alweer 7 jaar oud en heeft dit jaar voor het thema Super Mario gekozen. Ontzettend gaaf thema maar veel is er niet voor te koop, dus mama en papa zijn erg creatief bezig en ja dat zal ik ook allemaal gaan uitwerken voor jullie. Maar goed voor al die creatieve uitspattingen van ons hebben we natuurlijk het nodige nodig. Vandaag deel ik met jullie wat ik al heb aangeschaft.  

Het eerste wat ik deed toen Keano met het thema aankwam was naar mijn favoriete feest webshop tuf-tuf. Tot nu toe heb ik daar altijd alle feestartikelen voor Keano’s verjaardagen vandaan gehaald. Super fijne shop en grote variatie aan feestartikelen voor een oké budget. We kopen deze keer eigenlijk alleen maar basic spullen die we dan zelf aanpassen. De vlaggetjes worden de kleuren voor dit jaar. Rood voor Mario en groen voor Luigi. Dit komt ook weer terug in het kinderfeestje maar daarover natuurlijk later meer.
Ook kocht ik voor het eerst kant en klare uitnodigingen en dat terwijl ik vrijdag in het artikel nog zei dat ik dat niet zou doen, maar dit thema ging mij echt even te ver om zelf iets in elkaar te flansen.

Een shop die ik ontdekte toen ik googelde voor het feestje was Patchshopgirl waar ik deze buttons en tattoos heel goedkoop op de kop tikte. Deze komen in de ‘goodiebag’ voor het kinderfeestje. Omdat er ook 2 meisjes komen vond ik het wel leuk om ook iets met de prinsessen Peach en Daisy te doen. Ik was blij verast over hoe snel ik het in huis had. Super goede service!

Natuurlijk ging ik ook even naar mijn favoriete shop Aliexpress. Daar vond ik veel rietjes en bekers maar hiervoor hadden we zelf al ideeen waardoor we deze dus niet nodig hadden. Wel vond ik deze leuke hangers die ze ergens aan kunnen maken voor in de goodiebag.

Dit was alleen de échte reden waarom we naar Aliexpress gingen. We hadden in feestwinkels wel blauwe kleden gevonden maar deze waren óf enorm (donker) blauw óf veel te duur. Gelukkig vonden we deze goedkope variant en gokten het er maar op dat ze op tijd binnen zouden zijn én de juiste kleur.  Ze waren binnen een week gewoon al binnen wat echt super snel is voor Aliexpress en ze zaten goed verpakt. De kleur is ook nog iets lichter dan op de foto wat perfect is voor wat we ermee willen. Nou heb ik nog iets van Mario besteld bij Aliexpress maar dat is na bijna 2 maand nog steeds niet binnen helaas.

En natuurlijk kon deze winkel ook niet ontbreken: Action. Hier gingen we dus eigenlijk heen voor de tafelkleden maar die konden we niet vinden. Wel deze groene beker en bakjes. Er was wel een rode variant maar die was meer roze dan écht rood. Gelukkig hebben we de rode variant bij de Albert Heijn weten te vinden.

Ook kochten we deze rietjes waar we uiteindelijk weer alleen de groene en rode rietjes van zullen gaan gebruiken. We blijven wel in thema natuurlijk haha.

In onze zoektocht naar blauwe tafelkleden kwamen we deze 7 bij de Hema tegen. Niet helemaal in Mario thema maar wel waar hij komt te hangen. Ik denk dat het heel gaaf gaat worden als het wordt zoals we in ons hoofd hebben.

En ook de Zeeman sloegen we niet over in onze zoektocht toen we nog geen tafelkleden hadden. Wat we ook nog niet hadden waren rode ballonnen en ik dacht dat die wel makkelijk te krijgen waren maar boy was I wrong! Bij de Action en Hema hadden ze alleen maar hartjes ballonnen in het rood. Ik was al gefrustreerd toen ik godzijdank bij de Zeeman wel rode ballonnen vond.

En omdat we het nodige zelf maken bestelde ik nog een aantal spullen bij mijn all time favorite crea winkel “De Kwast” . Als je mij vanaf het begin volgt (Creatieve mama) dan weet je dat ik vroeger scrapbooken geweldig leuk vond. Toen kocht ik hier enorm veel spullen omdat het gewoonweg betaalbaar is. Je kunt er erg budget crea spullen kopen, zo was ik voor het bovenstaande maar €7,- kwijt. Die groene vellen zijn overigens rubberen A3 vellen. De eieren gaan we gebruiken tijdens het kinderfeestje.

Naast al dit hebben we nog een heleboel creatieve spullen nodig maar ik geloof dat we het eigenlijk allemaal wel in huis hebben, zoals knutselpapier en verf. Op mijn werk heb ik nog een groot stuk karton mee kunnen nemen voor een spel. En ik geloof dat we er nu ondertussen wel zijn.

Liefs,
Angelique

Advertenties

2 gedachtes over “Shoplog Mario Party

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.