Kantoor in huis

Voordat we hier woonden hadden we maar twee slaapkamers. Maar in dit huis hebben we een kamer over. Nu fungeert het een beetje als rommel/washok maar ik wil het toch wel een functie gaan geven. Keano noemt het de ‘babykamer’ maar dat gaat hem niet worden.

Het gaat om dit kleine kamertje. Nouja klein, het is in principe groot genoeg om te functioneren als een volwaardige slaapkamer. Maar dat hebben we niet nodig. Waar ik wel al een hele tijd behoefte aan heb is een kamertje waar ik mezelf even terug kan trekken, maar ook waar ik de administratie van ons rustig kan doen zonder dat er een klein mannetje constant aandacht vraagt. En sinds ik blog is onze eettafel af en toe écht één grote zooi omdat ik foto’s aan het maken ben of van allerlei papieren op tafel heb liggen als inspiratie. Het licht op die kamer is écht perfect voor mooie foto’s.

Na overleg met de man hebben we besloten om deze kamer om te toveren tot een soort thuiskantoortje. Ik had op Pinterest al genoeg ideeen staan en hopelijk wordt het zoals het in mijn hoofd zit. Het heeft nu nog geen mega prioriteit, er moeten namelijk eerst echt nieuwe kasten in de woonkamer komen, maar ik hoop dat er in ieder geval snel een bureau kan komen zodat ik daar in ieder geval mijn laptop en boekjes enzo neer kan zetten.

1.bron 2. bron 3. bron 4. bron 5. helaas link niet kunnen achterhalen 6. bron

Zoals je ziet zal het industrieel worden, ik hoop er ook een tikje botanisch aan te geven en ik zou het erg gaaf vinden om boven het bureau een enorm inspiratie wand te hebben met qoutes en plaatjes waarvan ik geïnspireerd raak. Wellicht ook een boekenkast waar mijn boeken allemaal een plekje kunnen krijgen, ik vind dat namelijk wel wat hebben maar mijn vriend vindt het helemaal niks, die vindt dat dus veel te rommelig staan.

Het moet vooral echt een plekje voor mij worden, waar ik mijn ‘frutsels’ neer kan zetten of kan ophangen zonder dat mijn man zich er aan stoort. Een plekje waar ik lekker mijn ding kan doen en niet bang hoef te zijn dat Keano erop gaat tekenen of dat het in de weg staat. Dan zou ik ook meer diy’s kunnen uitwerken omdat ik er de ruimte voor heb. En de eettafel kan weer dienen als eettafel en alle inspiratieblaadjes en notitieblokjes liggen ook op één kamer.

Hebben jullie een plek in huis voor jezelf? Of doen jullie de administratie gewoon aan tafel zoals ik nu altijd doe?

Liefs,
Angelique

Advertenties

Een gedachte over “Kantoor in huis

  1. Zo’n plek heb ik niet. Maar lijkt me wel handig. We zouden er wel ruimte voor hebben, maar fan moet er eerst het een en ander opgeruimd / verplaatst moeten worden.
    Deel je het resultaat ook als het klaar is (over een tijd)?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.