15 persoonlijke vragen tag

Pff hoe begin je zo’n blog denk ik vaak. Hoe zorg je ervoor dat het persoonlijk wordt en toch weer niet teveel? Ik probeer zo algemeen mogelijk te blijven en toch wil ik dat jullie de blogger achter deze blog beter leren kennen. Ik ging op zoek naar een leuke persoonlijke tag en kwam op deze uit. Ik kwam hem via A lovely adventure tegen. Willen jullie mij beter leren kennen? Lees dan verder! 

Naam Angelique

Geboortejaar: 1989, de 24ste van augustus

Hoe lang ben je? Ik ben maar 1.59

Waar dacht je aan toen je vanochtend wakker werd? Gezien ik deze tag eerder invul dan dat hij online komt dacht ik “Keano het is echt nog te vroeg”

Waar ben je op dit moment? In de woonkamer, aan de eettafel…maar als jullie dit lezen hoogstwaarschijnlijk op het werk

Single/Relatie? Relatie alweer bijna 4 jaar

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig: Eigenwijs, perfectionistisch en een (te) groot hart

Wat zou je op dit moment graag willen? Dat mijn man stopt met mopperen op FIFA haha. Nee ik ben eigenlijk best tevreden met mijn leven. Wel zijn er nog een heleboel dingen die ik in huis zou willen of in de tuin. Sinds we hier wonen hebben we al veel gedaan maar we zijn nog lang niet klaar! We moeten alleen nog even de loterij winnen denk ik.

Wat is je doel van het leven? Pff kan iemand mij dat alsjeblieft vertellen? Soms weet ik het echt niet hoor. In mijn korte leven al veel te veel tegenslagen meegemaakt.

Heb je je rijbewijs? Uhm nee…en veel mensen zijn daar verbaasd over. Ik mis het niet zozeer, ja merkte dat het handig was toen mijn man in het ziekenhuis kwam te liggen, maar verder is alles prima te doen op de fiets of met het ov. En stiekem best handig want mijn man is altijd de BOB.

Nagellak of lipstick? Mag ik voor beide gaan? Nee als ik moet kiezen dan toch nagellak, heb gelukkig al roze lippen van mezelf.

Wat is je favoriete seizoen van het jaar? De zomer! Het kan mij echt niet warm genoeg zijn! Ja bizar he? Al vind ik de herfst en winter ook wel wat hebben hoor, als ik er tenminste niet uit hoef. Het vroege donker zijn vind ik wel iets knus hebben, maar nee ik zit liever lekker buiten in de zon.

Ben je een healthy-freak? Een beetje wel als ik eerlijk ben. Ik verkies gezonde dingen absoluut wel boven snoep. Een zoetekauw ben ik nooit geweest en ik geniet veel meer van een stukje kaas dan van iets anders. Ik ben ook altijd wel met gezond eten bezig, maar dat moet ook wel want ik heb nogal het aanleg om dik te worden. Ik sla er alleen niet in door, ik zal ook nooit meedoen met van die hypes, gewoon niks voor mij. Ik weet wat werkt en ik weet wat ik lekker vind.

Wat voor kleur haar/lengte heb je? Op dit moment ben ik het blonde aan het uit laten groeien dus het is nu een beetje bruin/blond met een rode gloed. Wat veel mensen niet weten is dat ik echt vuurrood geweest ben, net als Keano nu is. Mijn haar is wel lang en dat zal ik ook altijd wel houden.

Welke kleding en/of make-up item wil je op dit moment heel graag? Ik zou wel wat meer broeken willen die wat beter aansluiten. En netjes genoeg voor mijn werk. Ook zou ik heel graag zo’n gilet willen maar heb nog geen mooie gevonden.

Heb je tattoos/piercings? Jep, ik heb Keano’s naam op mijn pols staan en ik heb gaatjes in mijn oren…als je dat onder piercings kan laten vallen tenminste

Draag je een bril? Nee! Ik ben één van de weinige in de familie die het getroffen heeft met goede ogen.

Wat is jouw perfecte pizza? Funghi of met tonijn…of beide…

Wat is je favoriete eten/drinken? Hmm mijn favoriete eten is toch echt wel sushi….en favoriete drinken…hmm die is lastig. Dan gaan we toch voor thee

Wat is je favoriete parfum? Het liefst van Christina Aguilera. Ik heb met kerst een hele lekkere van mijn vriend gekregen en die is alleen in Duitsland te krijgen helaas.  

Wat is het laatste wat je kocht?  Boodschappen…Ja spannender kan ik het echt niet maken!

Wat deed je vanochtend om 8:00? Toen ik dit schreef? Toen lag ik bed naast een jongetje die tv aan het kijken was. Als het online komt was ik waarschijnlijk al druk aan het werk gezien mijn werktijd al om 07.30 begint.

Favoriete ijsje? Ben ik heel erg als ik zeg dat ik niet van ijs hou? Waterijs vind ik niet te doen en een softijs hou ik ook niet van. Als ik dan toch echt moet kiezen het liefst yoghurtijs. 

Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op? Ik slaap het liefst uit maar heb niet super veel moeite met vroeg opstaan. Voel mij wel altijd productiever als ik vroeg op sta.

Wat zijn je plannen voor 2018? Genieten vooral. De afgelopen jaren zijn nogal heftig geweest en dit jaar ben ik erg toe aan gewoon rust.

Met hoeveel kussens slaap jij? Eentje, al dump ik zodra ik uit bed stap wel een hele rits aan kussens op bed.

Ben je een ochtend of een avond persoon? Absoluut een avondpersoon. Ik heb dan ook altijd enorm veel moeite als ik vroeg moet gaan slapen. Ik stuiter gewoon te veel.

Ben je geordend of rommelig? Als je dit mijn vriend zou vragen of mijn vriendinnen for that matter…dan zullen ze je vertellen dat ik TE geordend ben. Ik vind het persoonlijk wel meevallen hoor. Ja het huis is altijd opgeruimd en ja ik weet waar alles ligt en ja alles heeft zijn eigen bakje of mapje en ja…oh wacht…

Wat verwacht je in 10 jaar bereikt te hebben? Ik hoop een andere functie te hebben binnen het bedrijf waar ik nu werk. Ik hoop dat ik nog steeds samen ben met mijn huidige vriend en ik hoop dat Keano niet een te erge puber word gezien hij over 10 jaar alweer bijna 17 jaar is. Ik heb geen grote doelen. Misschien mijn rijbewijs maar daar houdt het dan wel op.

Ben je verlegen? Als je mij leert kennen dan ben ik inderdaad behoorlijk verlegen, al is het lang niet zo erg meer als tien jaar geleden maar ik denk dat je als moeder zijnde gewoon veel makkelijker contact maakt. Dat zeggen ze ook over rokers btw….  Maar goed, ja ik ben best verlegen, maar als ik je eenmaal ken dan zou je willen dat ik weer dat verlegen meisje wordt haha.

Heb je een accent? Ik vind zelf van niet, maar ik hoor van mensen wel eens dat ze duidelijk horen dat ik uit de achterhoek kom…

Hoe ziet jouw gemiddelde dag eruit? Een gemiddelde dag? Dat betekent een werkdag denk ik…dan staan we om 6 uur op, drinken koffie, maken ukkie wakker die om 7 uur door oma opgehaald wordt. Dan zelf naar het werk waar ik start om 0730. Om 1400 zit het werk er weer op en haal ik ukkie uit school. Daarna naar huis, huishouden doen, koken, opruimen, ukkie douchen en naar bed brengen, zelf douchen en dan op de bank ploffen naast de man.

Zo dat was een hele ruk zeg! En hebben jullie nog iets gelezen wat jullie niet wisten over mij?

Liefs,
Angelique

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.