Super Mario uitnodigingen

Keano was gisteren jarig en ik ben echt maanden bezig geweest met alle voorbereidingen voor zijn verjaardag. Nu ik alle superhelden items heb gehad ga ik nu verder met alles van het Super Mario party! Deze week staat volledig in het teken van Super Mario en alles wat ik zelf gemaakt heb, met als afsluiter natuurlijk het eindresultaat en het kinderfeestje. 

Volwassen feestje

Zoals met het superheldenfeest heb ik ook dit jaar weer twee verschillende uitnodigingen gemaakt. Nou ja gemaakt, die van het kinderfeestje had ik gekocht omdat wat ik eigenlijk wou maken totaal niet lukte! Ach ik heb er mijn eigen draai aangegeven en daar gaat het om toch? Die van het volwassenfeest heb ik wel zelf gemaakt. Eerlijk gezegd heb ik een plaatje van Mario opgezocht en daar het nummer 7 en Keano’s naam op gemaakt. Heel simpel, maar hé het is wel Mario!

Op de achterkant had ik in picmonkey bovenstaande gemaakt. Daar heb je een super leuk ‘ouderwets’ lettertype “Press Play” genaamd. Wij vonden het wel de stijl hebben van een oude commodore 64, ja zo oud zijn wij ja…
Keano schreef netjes bij elk kaartje zelf zijn naam eronder omdat hij natuurlijk degene is die jarig was. Op de envelop hadden we weer in dezelfde stijl de naam van de uitgenodigde getypt. Soms best handig nog die mama.

Kinderfeestje

Voor het kinderfeestje had ik bij Tuf-Tuf bovenstaande gekocht. Ik wou in eerste instantie een questionblok maken waar dan de uitnodiging uit omhoog kwam maar ik kreeg het gewoon niet goed voor elkaar, of ik was te perfectionistisch dat kan natuurlijk ook nog. Maar goed, deze vond ik ook wel erg leuk. Ze waren €4,95 voor 8 stuks.

Het leuke aan de uitnodigingen vond ik vooral dat het geen ‘standaard’ uitnodigingen waren. Je kon ze helemaal open vouwen en er stonden eigenlijk alleen maar lijntjes waardoor je op deze manier nog je eigen draai kon geven aan de uitnodiging.

Over een eigen draai gesproken, ik heb ze toch nog een beetje een Angeltouch gegeven door ze in folie in te pakken met confetti erin. Hierop had ik etiketjes gemaakt met een karakter en de naam van het kindje. En ja ik heb er ook één voor Keano gemaakt, dat doe ik namelijk elk jaar om te bewaren voor hem. Ja zo’n moeder ben ik dan weer.

Dit jaar dus eigenlijk geen hele moeilijke uitnodigingen maar dat hoeft ook niet altijd…ja dat zeg ik. Ik vond de kant en klare kaartjes eigenlijk heel goed passen bij wat we voor ogen hadden en Keano vond de kaartjes helemaal geweldig.

Liefs,
Angelique


Meer supermario:

Shoplog Mario
Advertenties

2 gedachtes over “Super Mario uitnodigingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.