Super Mario traktatie

Iets waar je aan moet denken als je een schoolgaand kind hebt, het moet ook nog trakteren. Ik wou het liefst iets gezonds maken, maar in Keano’s klas word veelal gewoon nog met snoep getrakteerd. Keano stond erop dat hij dat dan ook mocht. 

Ik heb het dit jaar eigenlijk heel simpel gehouden, ik wou het wel in thema houden geen idee waarom. Vooral de buitenkant waar de traktatie inzat was in Mario thema. Ik heb van Keano begrepen dat vooral het vraagteken voorop veel vragen opriep bij de kinderen wat er dan in kon zitten! Bij Mario weet je het natuurlijk nooit. Het maken was ook heel simpel. Ik heb een mini pizza doos gepakt en die eerst helemaal beplakt met wit papier zodat je een goede ondergrond hebt. Daarna heb ik de stenen uitgeprint en het vraagteken en deze erop geplakt. Heel simpel dus. Wat ik er fijn aan vond was dat het voor Keano natuurlijk ook erg makkelijk vast te houden is, hij is niet erg groot en soms zie ik kinderen echt met mega grote schalen lopen die ze amper vast kunnen houden.

Binnenin heb een 7 gemaakt en daar zaten natuurlijk de snoepjes in. Ik had een kleine versie van de uitnodiging uitgeprint en deze in zakjes gedaan. Hiervoor heb ik de transparante zakjes voor kaartjes gebruikt van de action. Deze zijn erg handig voor meerdere dingen dan alleen voor kaartjes. Bij de snoepjes zaten nog stickertjes van Emoticons, ik wou super mario maar ik kon geen stickers hiervan vinden. Ik weet niet waarom maar ik doe er altijd iets extra’s bij in. Misschien meegenomen van Keano’s vorige school…daar was het écht een sport om een zo duur mogelijke traktatie te maken. Ik denk dat ik nu niet meer dan €10,- kwijt was voor alles bij elkaar.  Qua snoepjes heb ik simpele kleine snoepjes gebruikt, kleine snoepjes die elk kind wel zou lusten.

Maar toen ik met de ‘goodiebags’ voor het kinderfeestje bezig was kreeg ik ook een ideetje die ik nu deel als traktatie zijnde. Hier krijgen dus alleen de kindjes die naar het kinderfeestje komen maar ook super leuk om als Super mario traktatie in de klas uit te delen.

Je moet wel veel geduld hebben hoor, en het is nogal een gepriegel MAAR ik heb ‘gewoon’ een snoepdoosje (schatkistje) ingepakt met steentjes papier en heb hier een vraagteken op geplakt. Ja ook weer heel simpel maar ik vond het er toch erg ‘Mario’ uitzien. Ik zou dit trouwens niet 28x willen doen hoor! Pff werd na 6 stuks al gek omdat snoepdoosjes natuurlijk niet de grootste doosjes zijn om in te pakken.

Trakteren jullie kinderen ook uitgebreid? of is het nog steeds (zoals vroeger) een zakje chips?

Liefs,
Angelique


Meer Super Mario:

Super mario shoplog
Super mario uitnodigingen
Super mario DIY
Advertenties

2 gedachtes over “Super Mario traktatie

  1. Bijn ons mogen de kinderen niet trakteren op school.
    De school werk ik zelf werk mag het wel, maar meestal eenvoudig een zakje chips.

    Jouw traktatie is leuk in thema gemaakt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.