Super Mario Cupcakes

Om maar in thema te blijven hebben wij dit jaar besloten dat ze eens niet zelf hun cakejes versieren zoals voorgaande jaren. Dit jaar heeft mama voor alle kindjes een heuse Bowser cupcake gemaakt. Ze zijn niet perfect maar wel erg lekker! 

Waarom we dit jaar er voor kiezen om het ze niet zelf te laten doen is vooral om in thema te blijven. Ja daar hou ik gewoon van. En ik kwam deze cupcakes tegen in mijn inspiratie zoektocht en werd enthousiast. Ze zijn ook nog eens best makkelijk om zelf te maken.

Wat heb je nodig?
– Cupcake mix
– Folie voor de cupcakes
Groene fondantglazuur
Merengue drops

Allereerst maak je natuurlijk de cupcakes zoals het op de verpakking staat. Ik heb er alleen iets grotere cupcakes van gemaakt zodat het goed uitstak boven de folie uit. Dan moet je de baktijd natuurlijk wel iets aanpassen.

Laat de cupcakes goed afkoelen en maak de “dip ’n drip” aan zoals op de verpakking staat. Maak voldoende want het lijkt voldoende  maar doordat het vloeibaar wordt vergis je je daar makkelijk in. Je dipt de cupcakes in de gesmolten fondant en plaatst dan de merengue drops als een soort stekels over het groene fondant heen.

En tadaa! je hebt Bowser cupcakes! Nee ze zijn niet perfect geworden maar het geeft wel een leuke touch aan het mario feestje.

Liefs,
Angelique

 


Meer Super Mario

Advertenties

Een gedachte over “Super Mario Cupcakes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.