Super Mario versiering

In de shoplog konden jullie al lezen wat ik allemaal had aangeschaft voor het feestje. Maar wat ik er precies mee zou doen dat heb ik er niet bij vermeld. Vandaag geef ik jullie een kijkje in onze Mario wereld, hoe wij ons huis versierd hadden de afgelopen week. 

Tijdens mijn zoektocht naar alle versiering kwam ik al snel tot de conclusie dat we waarschijnlijk veel zelf zouden moeten maken. Er is gewoon echt weinig versiering wat betreft Super Mario. Gelukkig kun je met Mario alle kanten op. Toen mijn vriend en ik samen zaten te brainstormen (dat moet je ons nooit laten doen haha) kwamen we op het idee om een soort Mario wereld te maken maar dan “Keano’s wereld!”. De kleuren waren snel bedacht, groen en rood, de kleuren van Luigi en Mario dit sloot mooi aan bij ons idee voor het kinderfeestje, daarover morgen meer.

Iets wat er echt uitsprong en waar we enorm veel leuke reacties op hebben gehad is de achtergrond op onze lange wand. Met de blauwe tafellakens die je zag in de shoplog hebben we de lucht gevormd. De blokken en verdere versiering heb ik op internet gevonden. Yoshi, Toad en Mario heb ik gewoon gegoogled en uitgeprint op A3 formaat, alleen is Mario een beetje klein vergeleken bij de rest maar Keano kwam er al snel mee dat dat best kan want dat gebeurt ook wel in het spelletje.

De onderkant heb ik gemaakt van groen crêpe papier, ik had gelukkig nog twee verschillende kleuren anders was ik waarschijnlijk met A3 vellen papier aan de slag gegaan, maar dit gaf wel een leuk effect. Ik heb alles gewoon opgeplakt met dubbelzijdig tape, bleef prima plakken. De tafellakens hebben we ook met tape opgehangen, normaal niet ideaal natuurlijk maar die muur moeten we nog verven dus we vonden het niet super erg als er iets van de muur mee zou komen. Keano’s naam is gemaakt door (hoe kan het ook anders) Barbara die ook voor het kinderfeestje iets heel erg gaafs had gedaan. Ik weet alleen niet of ik die erg volledig ga delen i.v.m. privacy (onze wijk staat erop en er lezen hele nieuwsgierige mensen mee die ons adres niet mogen weten). Ik was echt super blij met het resultaat en we hebben hem ook mooi als fotowand kunnen gebruiken om de kleine Luigi’s en Mario’s op de foto te zetten.

Zoals elk jaar maakte ik ook dit jaar weer een “Happy birthday” slinger. Deze zijn erg makkelijk in thema’s te vinden op Pinterest, zo had ik er ook één in superhelden thema en vorig jaar ook in piraten thema. Vooral op amerikaanse sites worden ze vaak als Free Printable aangeboden, of kun je met letters zelf heel makkelijk zo’n banner maken. Deze banner had ik hier (klik) vandaan.

Over de gehele kamer hadden we dit soort taferelen hangen. Allemaal ballonnen met tape aan het plafond. Ik zag bij Joyce dat ze speciale tape had en nouja ons plafond moet nog geverfd worden dus we hebben het idee een klein beetje van haar gepikt. Natuurlijk wel weer in de kleuren van het feestje, rood en groen.

Tevens hadden we overal extra versiering staan. Overal stonden poppetjes verstopt tussen planten en kaarsenhouders, hier werd natuurlijk ook gewoon mee gespeeld afgelopen week maar het idee was wel in Mario thema. Keano was zelfs vergeten dat hij deze poppetjes had dus het was goed dat mama deze tevoorschijn wist te toveren want er wordt ineens weer mee gespeeld. Ook de Super Mario muntjes van de Plus die we hadden gespaard (de dubbele dan) hadden we overal gelegd. Ze dienden vooral als versiering op tafel tijdens het kinderfeestje.

Liefs,
Angelique

 


Meer Super Mario

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.