Shoplog Zomerkleding

Je kent het wel, de warme dagen komen er ineens aan en dan besef je je dat je nog helemaal niet hebt gekeken naar een zomergarderobe voor je kind. Dat overkwam mij dus. Keano heeft het afgelopen jaar echt een enorme groeispurt doorgemaakt en dat was te merken in zijn zomerkleding. Met alle warme weken de afgelopen tijd was het dus echt tijd voor mama om te shoppen. 

Nu is Keano de laatste tijd erg zijn eigen smaak aan het ontwikkelen wat het voor mij af en toe lastig maakt om aankopen voor hem te doen. De planning staat dan ook nog om uitgebreider met hem te gaan shoppen.

H&M

Een winkel waar ik eigenlijk altijd wel voor Keano kan slagen is de H&M. Keano is een erg smal mannetje en veel winkels hebben geen nauwsluitende shirts. De H&M gelukkig wel waardoor shirts vaak gelijk wel goed zitten. Keano is ook erg van het legergroen en dino’s dus zolang ik met dat soort shirts thuis kom voor hem kan ik weinig fout doen eigenlijk.

Dit is dan weer een item wat meneer zelf heeft uitgekozen. We krijgen altijd de H&M folder thuis en meneer vindt het heerlijk om deze door te bladeren. Vaak krijg ik dan ook wel de reactie “Mama deze moet je voor mij bestellen!” zo ook met deze schoenen. Moest er wel lang op wachten want het duurde zeker een maand voordat hij eindelijk in de webshop verkrijgbaar was. Maar erge haast was er toch niet want hij had nog prima schoenen. Dure schoenen koop ik overigens nooit voor hem want hij groeit er toch zo uit en hij sloopt ze uiteindelijk toch door al het voetballen van hem.

Tuunte

En dan als je gaat shoppen met je schoonmoeder en zoon kom je met bovenstaande thuis. Dit soort shirts vind Keano dus geweldig. Hoe feller de kleuren hoe liever hij ze aantrekt. En oma haalt ze dan wel voor hem. Ik moet zeggen dat ze hem ook wel erg leuk staan dus smaak heeft hij wel. Hoe hij ze dan weer combineert, tja het is en blijft een man.

Waar we nu dan wel echt voor moeten gaan shoppen zijn korte broeken. Het probleem bij Keano is dat het zo’n smal manneke is waardoor er echt wel bepaalde eisen zijn aan broeken. Zo moet er een verstelbaar elastiek in zitten anders zakt het zo van z’n kont af en dat loopt natuurlijk niet heel erg fijn. Door zijn smalle taille kom je wel weer op kleinere maten uit, maarja hij heeft wel weer lange benen waardoor korte broeken gelijk erg kort zijn als je ze een maat kleiner koopt.

Volgende maand dan ook maar echt eens even een dag met hem uittrekken om op zoek te gaan.

Advertenties

Een gedachte over “Shoplog Zomerkleding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.