Goodbye October Hello November!

Ligt het aan mij of gaan die laatste maanden van het jaar altijd veel sneller dan de rest? We zitten gewoon alweer in november. Nog 2 weken en Sinterklaas komt alweer in Nederland en volgende maand vieren we alweer Kerst. Jeetje wat vliegt de tijd. Daarom tijd om jullie mee te nemen naar hoe oktober voor ons was. Een maand waarin we begonnen met mega lekker (bijna zomers) weer en eindigde met ontzettende kou. Wat deden wij deze maand? 

Boeken

Als het regent buiten vind ik niks fijners dan op de bank kruipen met een grote kop thee, een dekentje en een goed boek. Ik kan dan echt een heel boek op een dag uitlezen. Ik begon oktober dan ook met de laatste bladzijdes van deel 3 van Mijn Man, eind deze maand komt deel 4 uit en ik kan niet wachten om hiermee te beginnen! Het leesvirus is inmiddels ook overgeslagen op mijn zoon en die vindt het ook heerlijk om bij mama te kruipen met een boek of zich op zijn kamertje terug te trekken met een boek. Heerlijk!

Blog

Ook ben ik de afgelopen weken enorm druk geweest om artikelen voor te bereiden voor mijn blog. In oktober is er weinig online gekomen (maar 2 helaas klik & klik) omdat ik gewoon echt even wou focussen op goede artikelen, en ik ben dan ook erg trots op de artikelen die de komende weken ingepland staan. Zoals het er nu naar uit ziet komt elke maandag, woensdag en vrijdag een artikel online. En staan er 2 leuke (vind ik dan) winacties klaar, één voor jongens en één voor meisjes. Nee ik word nog niet gesponsord dus alles wat je voorbij ziet komen is zelf bekostigd.

Keano en ik hebben een heleboel getest, waar we ook enorm veel lol aan beleefd hebben. De komende maand mag ik aan de slag met één van mijn favoriete onderwerpen namelijk Kerst. Er zullen nog niet al teveel artikelen online komen die ik eigenlijk in mijn hoofd heb omdat het veel tijd kost om uit te werken maar volgend jaar pak ik met Kerst uit!

Klussen

Mijn man heeft afgelopen ook weer niet stil gezeten. Het huis is namelijk echt bij lange na nog niet klaar. De woonkamer moet nog aangepakt worden, maar dat is een te grote klus om even in een weekend te doen. Daarom doet mijn man nu kleine klusjes in het weekend. Zo heeft hij bij de voordeur een mat gemaakt die hij helemaal heeft laten verzinken in het laminaat (dat blauw ernaast is onze oerlelijke trap daarvoor zoeken we nog een oplossing) waar ik echt heel blij mee ben want vooral met nat weer liepen we alles naar binnen.

Ook heeft hij onze slaapkamer aangepakt, hij ja want mijn lichaam laat mij de laatste tijd behoorlijk in de steek. Dus ik bedenk het allemaal en hij voert het uit. Onze slaapkamer komt nog terug in een uitgebreid artikel wanneer die helemaal klaar is. De muur is in ieder geval prachtig geworden!

Keano

En dan die kleine man van mij. Die verbaasde mij afgelopen maand even heel erg. Keano heeft een periode achte de rug waar hij zichzelf gewoon echt niet meer zelf kon vermaken. Constant rond ons hangen of op een scherm willen. Nu hebben wij best strenge regels wat schermtijd betreft (kom ik nog op terug) dus dat zeuren had geen zin. Ik ben daarom echt op zoek gegaan naar een oplossing, want ja met slecht weer kun je nou eenmaal niet altijd buiten spelen. Ik heb daarom laatst al zijn Playmobil naar beneden gesleept en in de bakken beneden gedaan. En hij speelt ineens weer heerlijk zelf! Ja onze hele onder verdieping moet eraan geloven want ja de gang is het ziekenhuis, de keuken politiebureau enz. maar hij speelt gewoon weer helemaal zelf! Afgelopen zaterdag heeft hij zelfs van ’s ochtends vroeg tot bedtijd gespeeld dat we hem echt weg moesten trekken om te eten en te drinken.

Kerst voorbereidingen

Zoals ik al zei ben ik bezig met Kerst. Ik hou van Kerst, van mij mag het elke dag wel kerst zijn (oké dat zal ook gaan vervelen). Ik mag van mijn vriend dan ook altijd pas in oktober beginnen met de voorbereidingen en inkopen anders staat in de zomer alles al vol met kerstspullen. De eerste kerstspullen zijn dan ook al gehaald, zoals deze leuke glazen van de action voor maar € 1,99, we hadden al wel mokken maar nog geen drinkglazen. En nee ik pas echt niet alles aan, ik bedoel ik zie ook kussens en schilderijen enzo voorbij komen. Maar dit vind ik wel een leuke touch, zeker voor bij het kerstontbijt.

Dat was onze oktober even kort samen gevat. Nu mogen we ons gaan focussen op november die toch wel in het teken van Sinterklaas staat. Het laatste jaar dat we een gelovige in huis hebben en stiekem vinden we dat nog wel een dingetje. We kunnen dit jaar in ieder geval wel samen de intocht bekijken wat vorig jaar niet kon omdat hij bij de ex was. Wat november verder voor ons brengt weten we eigenlijk niet. We hebben nog niet al te veel gepland omdat dit altijd al wel drukke maanden zijn. Wel hebben de man en ik eind van de maand een date avond want we gaan samen naar een voorstelling van Peter Pannenkoek waar ik best naar uit kijk.

Wat zijn jullie plannen voor komende maand? 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.