Ready2Robot + Winactie

Iedereen kent de verrassingsballen van LOL dolls wel. Ik verbaasde mij er altijd over dat ze welk zulk leuk speelgoed voor meisjes bedenken maar dat het voor jongens snel allemaal auto’s enz. zijn. Geen verrassingselementen. Ook geen verzamelelementen. Gelukkig is er nu nieuw speelgoed op de markt waar dit wel het geval is. Keano en ik hebben het nodige uitgetest de afgelopen tijd en vandaag beginnen we met een product waar hetzelfde idee achter zit als de LOL ballen. 

Ready2Robot!

Het concept is hetzelfde als de LOL ballen. In de ‘bal’ zitten onderdelen waarmee je hele eigen robot kunt bouwen. Er zijn 5 compartimenten met in elke laag onderdelen voor de robot. Dit bestaat uit een slijmcontainer waar je poppetje in zit, armpjes, beentjes, het lijfje en de wapens. Er zijn in totaal 19 verschillende robots om te verzamelen.

De groene ‘slijmlijn’ op de verpakking is een scheurlijn om de verpakking er makkelijk af te kunnen krijgen. Valt dat even tegen, uiteindelijk hebben we het met flink trekken voor elkaar gekregen maar makkelijk ging het niet. Na de eerste laag kom je de gebruiksaanwijzing tegen en nog een laag die je open moet krijgen voordat je bij de compartimenten uit komt. Wat mij eerst opviel was dat je leest dat het 5 compartimenten zijn maar dat ik er maar 4 zag.

We hebben ontdekt dat het open maken moeilijk gaat, zeker als je nog kleine handjes hebt. Maar met wat getrek springt het wel open. Wij hadden af en toe de zakjes om onze oren vliegen wat wel voor hilarische momenten zorgde. Net als bij LOL zitten alle onderdeeltjes in kleine kleurrijke zakjes. De zakje zijn best makkelijk te openen.

En zo haal je laag voor laag alle onderdelen eruit. Al snel werd voor ons ook duidelijk waar die 5e compartiment verstopt zat. Na de eerste laag zie je een gekleurd (bij ons paars) omhulsel. Die je er bij de laatste stap uit moet duwen. Hier had mijn uk wel wat hulp bij nodig. Het zat echt behoorlijk goed vast.

In dat 5e compartiment zit slijm waar je de bestuurder nog uit moet redden. Dit was echt wel het leukste werkje als ik Keano mag geloven. Het is gewoon een hard plastic poppetje en toen hij eenmaal uit het slijm was plakte hij tot mijn verbazing absoluut niet.

En dan is het een kwestie van je robot in elkaar zetten zoals jij wilt. Ik had voor Keano zelf maar één pakketje aangeschaft, maar hij vond het zo leuk om te doen dat hij van zijn eigen zakgeld nog 2 pakketjes gehaald heeft en het gelijk op zijn verlanglijstje voor Sinterklaas heeft gezet. Een groot succes dus!

Onze conclusie: Erg leuk om samen te doen, ondanks dat het erg goed vast zit en soms erg lastig was om het open te krijgen hebben we wel zeker een half uur samen gepuzzeld om de robot compleet te krijgen. Het leuke is dat er in elk lichaampje extra plekjes zijn om eventuele extra wapens aan vast te maken. Je kan de robots dan ook gewoon combineren waardoor je een ander soort robot krijgt. Dit maakt het dat Keano het interessant blijft vinden omdat je gewoon altijd een nieuwe robot kan creëren.

Winnen?

En omdat wij het zo leuk vinden willen we ook een ander kindje blij maken. Wat je moet doen? Laat alleen even een reactie achter voor wie je een pakketje wilt ontvangen en waarom.

Natuurlijk zou ik het zeer waarderen als de winactie gedeeld wordt. Je kunt meedoen tot 12 november. Ik contact de winnaar persoonlijk dus zorg ervoor dat je een geldig mailadres opgeeft.

Advertenties

12 gedachtes over “Ready2Robot + Winactie

  1. Ik doe graag mee voor mijn zoon! Hij roept altijd mama die wil hebben als hij de reclame op tv ziet komen eindelijk iets leuks en anders voor de jongens.
    Ik duim voor hem

    Like

  2. Via een andere blog kwam ik hier terecht en lees net je super leuke winactie! Ik doe graag mee voor onze zoon van 4 jaar! Die vindt dit vast geweldig.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.