Lol Surprise + Winactie

Soms zou ik best wel willen dat ik een meisje had, het speelgoed is soms zoveel leuker! Omdat wij wel eens op ons nichtje passen of in ieder geval meisjes over de vloer hebben haal ik wel eens meisjesspeelgoed in huis. Zo hebben wij een bak boven staan met allemaal meisjes speelgoed zoals bijvoorbeeld Barbies. Toen ik bij Lobbes deze LOL surprises zag werd ik wel erg enthousiast. Ik was erg benieuwd of het net zo leuk was als de poppetjes die uit de ballen komen. 

Ik hou meisjes speelgoed altijd goed in de gaten. Ook voor sinterklaas, kerst en verjaardagen natuurlijk. Zoals ik al zei schaf ik zelf af en toe ook wel eens meisjesspeelgoed aan voor als er meisjes komen spelen. Keano heeft natuurlijk alleen maar jongensspeelgoed en dat is niet altijd even leuk voor meiden. Toen ik in de Lobbes nieuwsbrief deze ‘surprises’ zag werd ik enthousiast. Duur waren ze ook niet. Voor 3 grote betaal je €10,99 maar ook voor deze 6 kleintjes betaal je €10,99. Ik heb ze laatst ook bij intertoys los zien liggen voor maar €1,99 per stuk.

Het zijn geen verrassingsballen met poppetjes dat wisten we al wel. Dit is voor meisjes make-up en sieraden. Maar ik vroeg mij af of dit in dezelfde vrolijke stijl was als de ballen. En of het een verassing was wat er dan in zou zitten, net zoals bij de ballen.

Wat mij gelijk al opviel was dat er op alle 6 de bakjes verschillende plaatjes stonden. Wat mijn aandacht gelijk al trok waren de rondjes waar de eventuele verassing al op stond. Was dit misleidend? Was dit gewoon een voorbeeld? Of was dit daadwerkelijk wat er in zou zitten?

Ik had niet verwacht dat het makkelijk te openen was. Ik bedoel die ballen zijn af en toe al echt een uitdaging om open te krijgen dus ik had eigenlijk niet anders verwacht. Maar dit vond ik wel erg jammer. De huls zat zo goed vastgelijmd dat je dus zo’n lelijke lijmlaag op je bakje hebt zitten. Die ballen zijn altijd super leuk om te bewaren als soort tasjes dus had gehoopt dat dit gewoon een leuk sterrenbakje zou zijn die je ook nog eens als decoratie zou kunnen gebruiken. Wellicht is er nog een manier om dit er goed af te krijgen maar jammer is het zeker wel. Het is ook niet aan één kant maar gewoon aan meerdere kanten helaas.

En dan de ‘verassing’, helaas wat ik al verwachtte. De inhoud staat al afgebeeld op de bovenkant van het bakje. Super jammer maar dat maakt het spul wat er in zit natuurlijk niet minder leuk. In dit stationery pakketje zaten stickertjes, een potlood en een puntenslijper, verpakt in een super leuk fel roze zakje die je natuurlijk ook weer kunt hergebruiken. Dus eigenlijk hoef je ze niet eens uit te pakken om te zien of je ze al hebt. Jammer maar zo voorkom je wel dubbele natuurlijk. Ik weet ook eigenlijk niet of dit de enigste 6 mini surprises zijn of dat ze random verkocht worden.

En omdat wij ze toch niet alle 6 gaan gebruiken. Geef ik 3 mini surprises weg samen met een tas en een surprises fun bag.

Wat je moet doen om deze te winnen?

Het enigste wat ik vereist vind is een reactie achter laten met waarom en voor wie je deze set graag wilt winnen.

Natuurlijk zou ik het leuk vinden als je deze winactie deelt!

Je kunt meedoen tot 19 november, dan krijgt de winnaar persoonlijk bericht dus zorg ervoor dat je een geldig mailadres opgeeft!

Advertenties

7 gedachtes over “Lol Surprise + Winactie

  1. Ik doe heel graag mee voor mijn oudste dochter van 7. Ze is helemaal gek van alle LOL spulletjes en zo’n leuke ster heeft ze nog niet. Denk dat ze een gat in de lucht springt mocht ik er eentje voor haar winnen 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.