Verzamelen voor jongens

In mijn eerdere blog van Ready2Robot gaf ik al aan dat we de nodige verzamelitems voor jongens getest hebben. Vandaag deel ik nog 2 tips die wij er wel erg leuk uit vonden zien. En die ook nog eens goedkoop zijn. Ik vond vroeger namelijk niets leukers dan speelgoed verzamelen tot ik de hele collectie compleet had. Het leuke bij één van deze verzamelitems is het geheel in een thema wat Keano absoluut aantrekt. 

Smashers

Het eerste items is het item wat totaal in thema is. Het concept hierachter is dat je de bal kapot moet gooien en dat er dan een klein monstertje uit komt. Elk monstertje is in een sport thema. Er zijn er 100 om te sparen. Het concept deed mij wel een beetje denken aan Hatchimals. Alleen hoef je deze bal geen liefde te geven maar gewoon keihard kapot gooien. Een goed verschil tussen jongens en meisjes dus. Want ja hier vliegen vaak dingen door het huis heen en het liefst zo hard mogelijk. Dat hij het nu dus expres mocht doen was natuurlijk wel extra leuk.

Het is absoluut geen grote bal (ik heb kleine handen) en best stevig. We hebben er van te voren in geknepen om te zien of hij zo ook al zou breken maar dat deed hij absoluut niet. Keano moest hem echt op de grond gooien. Ik was eerst wel een beetje bang dat er misschien kleine scherven vanaf zou vliegen maar zoals je op de foto ziet. Hij breekt echt precies in 6 stukjes zonder scherpe stukken.

Er kwam bij ons een kleine tennisracket uit. Eentje met een blauw oog, leuk detail. Het is een poppetje die zich vast zuigt op de tafel en waarbij het bovenste gedeelte kan wiebelen. Nadat we hem kapot braken zagen we in de verpakking nog het veld zitten. Oeps, daar had hij dus op moeten mikken. Het leuke vind ik dat je een bus kan kopen waar je 30 smashers in kunt opbergen en die je kan uitklappen tot een sportveld. Zo kun je met je verzameling ook nog een sport naspelen.

Eén losse bal is €2,49. Oh en mocht je het je afvragen…de bal kan niet weer in elkaar gezet worden helaas.

Zomlings

Deze trok onze aandacht omdat het op zombies leek. Keano is sinds Halloween helemaal into zombies en daarom moest deze mee. Het is een klein monstertje in een huisje, maar zijn ook te verkrijgen in een amerikaanse schoolbus en kun je ze zelfs in een raceauto krijgen. Oftewel je kan een hele stad bouwen voor zombies of monstertjes het is maar net hoe je het ziet.

Hier geen poespas met verschillende laagjes of kapot knallende onderdelen. Gewoon een simpel huisje waar je het deurtje makkelijk van kunt openen en waar dan de zombie uit komt. Geen grote overigens, je kunt het vergelijken met 2 euro muntje. Het poppetje is niet van hard plastic maar van een soort glibberig soort plastic. Keano vond het niet erg, ik vond het niet fijn aanvoelen. Maar goed hij moet er mee spelen, niet ik.

Ik heb deze bij de Intertoys voor €1,99 gehaald, kon hem op internet helaas niet terug vinden.

Conclusie: De smashers was echt een groot succes en ik denk dat we er daar nog wel meer van in huis zullen halen. De Zomlings denk ik dat dit een one time only was. Het monstertje ging weer in zijn huisje en verdween in de speelgoedbak.

Verzamelen jullie kinderen iets? 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.