Aliexpress | speelgoed

Zoals jullie vast wel weten ben ik een beetje Aliexpress verslaafd zoals ik al eens eerder bekende (klik). Ik bestel er best vaak en eigenlijk met groot succes. Ik bestel er ook best veel speelgoed, poppetjes voor Keano om mee te spelen, poppetjes voor ons nichtje. En ik vind het ook leuk om uit te proberen of wat zij aanbieden ook lijkt op de échte merken. 

Lol surprise bal

Ik was wel eens eerder Lol poppetjes tegengekomen en toen ik er eentje had ontvangen was ik niet super tevreden. Er zat duidelijk kleurverschil in het lijfje en de kleertjes konden niet uit. Toen ik het op Aliexpress tegen kwam (helaas is de pagina verwijderd) was ik benieuwd of je ook daadwerkelijk zo’n bal erbij zou krijgen. En ja je kreeg absoluut een bal.

Ik heb eerlijk gezegd op internet moeten zoeken of de LOL ballen inderdaad met meerdere lagen vast zaten en dat klopte. Wel erg jammer dat je de ‘binnenbal’ al ziet zitten aan de onderkant. Na veel gepeuter kreeg ik de drie lagen eraf, wat nog niet heel erg makkelijk ging.

En daar zat dit leuke poppetje in. Helaas niet in de zakjes wat de officiële LOL wel heeft maar wel met kleertjes, schoentjes en een haarbandje die je af kan doen. Ook kan ik op het poppetje geen verffouten ontdekken of kleurverschillen.

En net als de officiële ballen kun je de bal veranderen in een tasje. Een leuke bijkomstigheid was dat er een lampje onderin de bal zat die bleef knipperen…alleen zat er dan weer geen uitknopje op dus waarschijnlijk ligt die bal nog in de bak ergens te knipperen.

Over het algemeen kun je er dus niks van zeggen. Ik heb er uiteindelijk € 3,97 voor betaald. Als je zoekt bij Aliexpress op LOL dolls dan krijg je meerdere verkopers die de ballen aanbieden. Is natuurlijk geen garantie dat je net als mij daadwerkelijk de bal ook ontvangt.

Lego Minecraft

Voor Keano’s verjaardag ben ik beetje bij beetje ook op Aliexpress al aan het bestellen. Dit omdat Keano een thema heeft gekozen wat nog niet heel populair is in Nederland en rekening houdend met de levertijd is het fijn dat we dat nu al weten. In de goodiebag willen we ze een minecraft poppetje meegeven en ik bestelde er alvast één om te kijken of de kwaliteit een beetje goed was.

Ja en nee, ik kreeg met geen mogelijkheid de armpjes op het lijfje gedrukt maar de rest van de blokjes klikte er perfect op. Helaas zat er geen boekje bij dus ik heb echt aan Keano moeten vragen welk hoofdje waarop hoorde want tja deze mama had zich nog nooit verdiept in Minecraft. Ook het échte lego past perfect op deze blokjes dus ik zeg geslaagd! Voor dit setje betaalde ik maar € 0,59

Hatchimal

Ik heb jullie al wel eerder verteld dat ik voor ons nichtje speelgoed in huis haal. Ik dacht ook dat dit zo’n leuke aanvulling was op alle poppetjes die we in huis hebben. Hatchimals is een concept wat ik erg leuk vond, je moet het liefde geven om uit te broeden.

En liefde hebben we het gegeven….een uur lang. Toen was ik het zat en heb ik hem open gebroken. Ik heb geen idee hoelang een échte Hatchimal duurt voordat hij uitgebroed is maar als het zolang is als dat wij hebben zitten wrijven over het hartje dan hebben die kinderen engelengeduld! Het bovenstukje zat echt muurvast en zelfs met een mes had ik nog moeite om hem open te krijgen.

Maar er kwam wel een heel klein schattig beestje uit. Helaas stelde mijn camera op geen mogelijkheid scherp op het beestje dus erg duidelijk is hij niet. Het is van een goed hard plastic waardoor het wel een beestje is waar goed mee gespeeld kan worden.

Dit eitje heeft mij € 1,80 gekost. Ze zijn ook te verkrijgen zonder het ei, maar dan is het hele concept natuurlijk weg.

Hebben jullie wel eens speelgoed op Aliexpress gekocht? 

Advertenties

4 gedachtes over “Aliexpress | speelgoed

  1. Ik heb nu meerdere keren een paar “goedkope” dingen besteld. Ben nog wat huiverig voor de kwaliteit.. ook al een keer gehad dat producten niet aankomen.

    Like

    • Dat heb ik gelukkig nog niet meegemaakt. Ik heb wel vaker speelgoed besteld en soms best verrast over hoe goed de kwaliteit is. Zo heeft mijn zoontje een Woody pop van Toy story van Ali en dat ding overleeft werkelijk ALLES

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.