Terugblik november

Kan je het geloven? We zijn alweer aangekomen op de laatste dag van November. Jongens wat gaat de tijd ongelooflijk snel! Nog 1 maand en we zitten alweer in 2019. Ondertussen zijn we denk ik allemaal druk om het jaar goed af te sluiten en de feestdagen voor te bereiden. Wij in ieder geval wel, ook merk ik het op het werk want daar ben ik ook ontzettend druk. Ik liep afgelopen maand dan af en toe ook echt al een kip zonder kop door het huis in de hoop iets niet te vergeten. 

Sinterklaas

Wat niemand ontgaan is natuurlijk is de komst van Sinterklaas afgelopen maand. Dit is het laatste jaar dat wij nog een gelovige in huis hebben en hier hebben we dan ook van volle teugen genoten. De week voor de intocht werden Keano en ik ineens ziek, en zelfs de dag voor de intocht werd de man des huizes ziek. Wat een timing jongens. Gelukkig waren Keano en ik op de dag zelf alweer beter en hebben we dan ook echt samen genoten van de intocht. Die middag kwam hij ook in de stad hier aan dus we hadden de intochten gelijk maar gehad. Afgelopen maand heeft uk 3x zn schoen mogen zetten. De eerste dag natuurlijk, bij oma vorig weekend en afgelopen week nog 1 keer bij ons. Aankomend weekend viert hij sinterklaas bij de ex en aankomende dinsdag vieren wij zelf pakjesmiddag. Maar dat lezen jullie woensdag.

Ons huis

Ook thuis hebben we niet stil gezeten ondanks alle ziekte. Ja ik heb tijdens mijn ziekte wat items besteld voor in huis en aankomende maand is de man van plan om de verfplannen te gaan uitvoeren. We zijn bezig om meer warmte in ons huis aan te brengen wat op de slaapkamer al goed is gelukt. Voor de woonkamer zijn we er eindelijk uit welke kleuren het moeten gaan worden en daar heb ik de kussens voor op ons eetkamerbankje op af gestemd. Deze zijn alleen iets groener uitgevallen dan de bedoeling was. Op de lange muur aan de overkant komt een grijsgroene muur en de rest van de nu nog witte muren komt een heel licht grijze kleur. Helaas gaat hier nog al wat werk in zitten want de vorige bewoners besloten dat het super leuk om ribbeltjes behang op te hangen die maar op de helft van de muren hangt.

Blog

Ook had ik eindelijk weer een beetje ritme in artikelen die online kwamen. Ik merkte dat ik echt enorm veel energie kreeg van mijn blog ook al zijn de statistieken niet geweldig. Ik vind het gewoon heerlijk om even met mijn blog bezig te zijn en artikelen online te zetten waar ik echt achter sta. Vooral de komende maand waar allemaal kerstblogs voor ingepland staan gaven mij erg veel energie. De kerst periode is voor mij echt de leukste periode en ook echt een periode waar ik enorm naar uit kijk. En dat vind ik dan weer leuk om met jullie te delen. Ik ben achter de schermen nog wel bezig om alles hopelijk nog beter te krijgen. Maar kleine stapjes en ik hoef geen grote blogger te worden. Ik wil gewoon mijn gedachtekronkels met jullie delen en als ik 10 mensen bereik dan is dat ook prima. Ook heb ik een facebookpagina aan gemaakt voor mijn blog, waar ik mij echt nog wel in moet verdiepen hoe en wat hoor!

Kerst

En dan hetgeen waar ik de hele maand al mee bezig ben maar nog niet mag uitvoeren van de man des huizes. KERST!!!. Alle cadeaus voor mijn mannen zijn al in huis en ik maak er zoals elk jaar weer werk van om het zo mooi mogelijk in te pakken. Stom natuurlijk want ze scheuren het toch kapot maar het staat zo mooi onder de kerstboom! Die overigens volgende week zaterdag pas op mag van de man (stom!). Maar hij heeft gelijk, eerst sinterklaas de deur uit en dan storten we ons op de kerst. Ik heb zoals ik al zei wat kerstartikelen klaar staan. Zo ga ik ook onze tradities delen en ben ik van plan om te gaan ploggen met de kerst. Nog even kijken hoe dat gaat maar ik hoop er veel van te kunnen delen met jullie.

Ook kan ik niet wachten tot morgen de adventtijd in gaat. Ik schreef al over de adventskalenders alleen zijn we hier toch iets van afgeweken. We vonden bij Bol.com van de week de adventskalender van lego voor bijna de helft van de prijs en met 10minuutgesprek op school afgelopen week kregen we te horen dat Keano met mega sprongen vooruit gaat dus vonden wij dat dat wel een cadeautje waard was.

Dat was November weer in een notendop. Er is weinig spannends gebeurt, maar ja deze maanden staan altijd in het teken van veel geregel en veel drukte.

In december staan nog wat leuke dingen te gebeuren. Zo vieren we natuurlijk nog sinterklaas aankomende week, viert Keano het ook op school, zetten we de kerstboom op, kerstborrels op het werk, kerstviering, helaas moeten we uk eind van de maand gaan missen maar dat geeft ons weer de tijd om de woonkamer aan te pakken. En natuurlijk gewoon veel genieten van elkaar en onze vrije dagen. Want ook wij zijn eind van de maand 2 weken vrij.

Hoe was jullie november? Hebben jullie nog leuke dingen op de planning staan?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.