Gelukkig 2019!!

Gelukkig nieuwjaar! Het is 2 januari dan kan het nog wel toch? Ik hoop dat jullie goed het nieuwe jaar begonnen zijn en weer een beetje van jullie kater af zijn. Ik vond het een mooi moment om terug te blikken op 2018 en vooruit te kijken naar wat 2019 in petto heeft. 

2018

Het afgelopen jaar was een rustig jaar voor ons. Geen echte grote dingen gebeurt (gelukkig en helaas) maar ik kijk wel met een gelukkig hart terug op het afgelopen jaar. Het had ook dramatisch kunnen zijn dus afkloppen dat dat in ieder geval niet het geval is geweest. Het was een jaar vol fijne dagen, maar ook dagen waarop gewoon keihard gewerkt moest worden. Dagen met Keano maar ook veel dagen zonder Keano. Een jaar waarin ik mijn kleine mannetje enorm heb zien groeien, fysiek en qua persoonlijkheid. Een jaar waarin ik zelf wat antwoorden kreeg waardoor ik dingen heb kunnen afsluiten. Mentale gezondheid (waar ik niks over deelde want hé je gooit niet alles online) waar ik eindelijk grip op kreeg en aan heb kunnen werken.

Het jaar waarin ik behoorlijk wat heb bereikt op mijn werk. Van receptioniste opgewerkt naar secretaresse zou je wel kunnen zeggen denk ik. Meer verantwoordelijkheden gekregen en het verlossende woord dat ik een vast contract kreeg.

Het jaar waarin ik besloot om het bloggen weer op te pakken of het nou een succes zou worden of niet. Of het nou allemaal weer misbruikt zou worden of niet. Ik deed het en ik heb voor mijn gevoel goede kwalitatieve artikelen online weten te krijgen. Artikelen waar ik echt volledig achter stond en nog steeds sta. Dat is dus ook de reden waarom er in december nauwelijks iets online kwam, wat er uit mijn vingers kwam vond ik niet goed genoeg (hallo perfectionist!). Waar ik ook waarschijnlijk mijn best gelezen artikel ooit heb geschreven wat nog steeds dagelijks door velen van jullie bezocht wordt namelijk de artikelen over Keano’s Super Mario Feest. 

Een jaar waarin we eindelijk wat meer perspectief voor een toekomst kregen door eindelijk antwoorden te hebben gekregen. Een jaar waarin we dus ook grote beslissingen voor de toekomst namen en waar we nu keihard naar toe werken.

2019

En dan het komende jaar…wat het gaat brengen, ja dat weet natuurlijk niemand. Het zal hopelijk weer een mooi jaar worden met hopelijk weer mooie herinneringen. Het jaar waarin mijn kleine man 8 gaat worden en ik zelf alweer de 30 ga aantikken. Een jaar waarin ook mijn man hopelijk voor zijn droombaan kan gaan. Het jaar waarin mijn man en ik alweer 5 jaar voor elkaar gaan. Het jaar waarin we eindelijk weer eens op vakantie kunnen en dan ook echt gaan met z’n drie.

Een jaar waarin ik keihard wil gaan knallen met mijn blog en jullie hopelijk nog meer kan inspireren. Waarin ik hopelijk wat meer interactie kan krijgen met jullie. Achter de schermen ben ik al keihard bezig om alles kwalitatief nog beter te krijgen. Zo heb ik afgelopen maanden mijn ‘oude’ logo weer in gebruik genomen en heb ik een Facebook pagina opgezet. Ik ben bezig om mij te in te lezen hoe ik de media zoals Facebook en Pinterest nog beter kan inzetten. En aan het oriënteren op een cursus voor betere fotografie.

Qua artikelen wil ik ook weer meer persoonlijk gaan bloggen, ja ook over Keano. Niet in detail natuurlijk want hij wordt ook ouder, maar wel hoe wij bepaalde dingen aanpakken hier in huis zoals zijn schermtijd, klusjes en het duimen. Ook wil ik mijn organisatie skills gaan delen met jullie. Ik gebruik hier in een huis een aantal dingen wat er voor zorgt dat er veel op rolletjes loopt en wil jullie inspireren hiermee.

Ik heb geen goede voornemens, want waarom pas op 1 januari starten? Maar er zijn wel punten die ik wil doorzetten in 2019. Zoals mijn mentale gezondheid, ik ben er nog lang niet maar elke dag gaat het een beetje beter. Ook mijn fysieke gezondheid is iets wat ik door moet pakken in 2019. We willen bewuster gaan leven, nog meer genieten van elk moment.

Waar kijken jullie naar uit in 2019?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.