Over mij

Welkom bij Angels wereld! Voor wie mij al langere tijd volgt weet dat dit niet mijn eerste blog is. Ik heb hiervoor verscheidene blogs gehad waar ik met veel plezier en passie aan heb gewerkt. Ik heb fijne samenwerkingen gehad onder de naam Mama Angelique, maar moest door privé omstandigheden helaas stoppen met mijn blog.
Maar als je eenmaal een blogger bent dan blijf je dat, bij alles wat ik deed dacht ik “hmm dit moet ik delen” of “hmm wellicht helpt andere moeders dit” maar ik deed er niks meer mee. Tot januari 2018 dat zelfs mijn vriend zei dat ik maar weer moest gaan bloggen. Ik denk dat hij vond dat ik maar weer een hobby moest zoeken.

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Angelique een jonge werkende mama van 29 jaar. Mama van een prachtig mannetje genaamd Keano die geboren is in maart 2011. Ondertussen dus al geen kleine jongen meer. Ik heb een vriend, en nee dit is niet de biologische vader al denken mensen van wel want wonder boven wonder lijken die twee op elkaar.
Zoals je op mijn homepage kunt lezen heb ik een roerige tijd achter de rug. In 2014 ben ik bij de vader van Keano weggegaan na een lange ongezonde relatie. Na die periode heb ik redelijk snel mijn huidige vriend leren kennen, ben ik al 2 keer verhuisd, ben ik gaan studeren en afgestudeerd als Managementassistent/Directiesecretaresse en ben ik aan het werk gegaan bij een super leuk bedrijf.

Over Angels wereld

De naam Angels wereld is afgeleid van mijn bijnaam. Vanaf de middelbare school heb ik al de bijnaam “Angel” en er zijn maar weinig mensen die mij bij mijn volledige naam noemen. De bijnaam heb ik overigens gekregen omdat ik te lief was, een echt engeltje…Ik denk dat mijn vriendinnen daar ondertussen wel op terug zijn gekomen.
Wat kun je hier verwachten? Alles wat mij bezig houd, dit zal van alles zijn. Want ondanks dat ik natuurlijk moeder ben, ben ik ook nog gewoon Angel. Van ons interieur tot aan mama gerelateerde artikelen. Tips voor speelgoed en kleding. Maar ook reviews van ander soort producten. Misschien dat ik zelfs mijn vriend wel aan het testen zet om ook de papa’s te kunnen helpen.

Advertenties